Eduard Groothuis tegelzetbedrijf

Over Eduard Groothuis

Groothuis Tegelzetbedrijf is een jonge onderneming, gespecialiseerd in tegelzetten in alle ruimtes, zowel binnen als buiten. Drijvende kracht achter Groothuis Tegelzetbedrijf is Eduard Groothuis.

“Nadat ik jarenlang in loondienst als tegelzetter heb gewerkt, en ontzettend veel ervaring heb opgedaan, ben ik in 2012 mijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer gaan voortzetten. Of het nu een badkamer, keuken, of toilet betreft, een vloer of een wand, ik draai mijn hand er niet voor om. Professionaliteit en precisie tot in detail zijn de kernwoorden die mijn werk typeren. Meedenken met uw wensen en de mogelijkheden spreekt voor zich.

Bij alle opdrachten die ik aanneem maak ik vooraf heldere afspraken. Transparantie, zodat er achteraf geen verrassingen zijn en u precies weet waar u aan toe bent.”

over Eduard Groothuis image

Groothuis Tegelzetbedrijf:

badkamers

De functie van een badkamer is in de loop van de jaren veranderd van een praktische ruimte, naar een ruimte waar men tot rust komt en even lekker gaat relaxen na een drukke dag. Kortom, een ruimte waarin steeds meer tijd wordt doorgebracht. Of het nu gaat om een totale renovatie van de badkamer of wanneer u kiest voor een andere stijl: de keuze van de tegels bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling. We kunnen u adviseren bij de keuze van de tegels, desgewenst de tegels voor u leveren en natuurlijk kunt u van een vakkundige uitvoering op aan!

keukens

De prominentere rol die de keuken in huis inneemt, zorgt ervoor dat de scheidslijn met de woonkamer steeds meer verdwijnt. Als de vloertegels dan naadloos in elkaar overlopen, kan dit een prachtige eenheid opleveren. Voor de wanden in uw keuken zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Houd er bij wandtegels rekening mee dat ze makkelijk schoon te maken zijn, zodat de muren tijdens het koken tegen spetters worden beschermd. Er zijn wandtegels in verschillende motieven en kleuren waarmee u uw keuken persoonlijk kunt maken. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

wanden

Een tegel is een veelzijdig product en kan voor allerlei ruimten in en rondom de woning gebruikt worden. Voor iedere ruimte zijn er talloze mogelijkheden, met tegels in verschillende materialen, formaten en tinten. Maar niet elke tegel is geschikt voor elke ruimte. Houd bij uw tegelkeuze voor wanden in de keuken bijvoorbeeld rekening met vlekgevoeligheid. En u wilt natuurlijk dat uw wandtegel in de badkamer past bij de vloertegel. Wij adviseren u graag over de verschillende kwaliteiten, eigenschappen, prijzen, verwerkingsmethodes, afwerking en onderhoud.

vloeren

Tegelvloeren staan bekend om het gemak in onderhoud en om de duurzaamheid. Dat verklaart waarom tegelvloeren nog steeds erg populair zijn. Met het enorm ruime assortiment aan vloertegels dat tegenwoordig verkrijgbaar is, is er in elke stijl en voor elk budget een mooie tegelvloer te realiseren. Met een vloerverwarming eronder is een tegelvloer bovendien erg aangenaam. Of het nu gaat om uw woonkamer, (bij)keuken, badkamer, hal, garage, terras of elke willekeurige andere ruimte… wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze badkamer is echt perfect geworden, schitterend! Met dank aan Eduard. Hij is de vakman die je moet hebben. Hij dacht met ons mee qua mogelijkheden en nam de moeite om de mooiste materialen erbij te halen. Snel en veel werk, voor een goede prijs. Wij zijn onwijs tevreden!